Szeretettel várjuk a természetet és kirándulást kedvelő, vagy munkavègzés miatt városunkban tartózkodó vendégeinket.

Móron, közel a központhoz csendes környéken, családi házban kialakított, különbejáratú, egyszerűen, hangulatosan berendezezt apartman szolidabb áron kiadó.

Oganikus kert, árnyékot adó gyümölcsfàk, pihenőpadok állnak a vendégek rendelkezésére.

Érkezés foglalási napon 14 óra

A szállás elhagyása utolsó nap 10 óra, előzetes eggyeztetés esetén ettől rugalmasan el tudunk térni, de alapvetően kérjük betartani.

Parkolás az apartman előtt, ingyenes, utcai parkolás. Forgalommentes kis utca, így semmi gondot nem jelent.

A házban szigorúan tilos a dohányzás a nemdohányzó embertársaink, és a berendezés, bútorzat védelme érdekében. A fedett teraszon van kialakítva kulturált dohányzó hely.

Vendégházunk 5 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. Házunk állat barát tehát kutya, cica stb jöhet de kizárólag szoba tiszta,és az állatok által okozott kár természetesen a kedves gazdát terheli.

Rövid sétával a belvárosban található szinte összes túrisztikai látványosságok megtekinthetők. Büszke vagyok városunk borkultúrájára, hozományaira  a nyitott borospincékre, az országban egyedül álló Bormúzeumra.

Megemlíteném még a Hétkúti lovasparkot, a remek új bringautat, mely a Vértes lábánál kezdődik,kerékpárt tudunk bíztositani. A sportcentrum-uszoda, tenisz és egyébb más sportolási lehetőségek az apartmantól pár percre találhatók.

TOP